Orechy sú účinnou prevenciou predčasného starnutia a dlhodobých chorôb

Orechy majú anti-aging, antisklerotický,
antidiabetický, antioxidačný, prebiotický,
protirakovinový a protizápalový účinok.

Orechy sú účinná prevencia
predčasnému starnutiu
a dlhodobých chorôb.
 

 

Orechy sú účinná prevencia starnutia a dlhodobých chorôb

Hrsť orechov (30 - 50 g ) denne, 1 kg mesačne a 12 kg ročne.
 
1

PREVENCIA CHORÔB SRDCA A CIEV

Orechy majú antisklerotický účinok a podľa výskumov o 29% znižujú riziko ischemickej choroby a o 21% riziko kardiovaskulárnych chorôb.   

2

PREVENCIA NEZDRAVÉHO PRIBERANIA NA VÁHE

Podľa výskumov pravidelná konzumácia orechov o 31 % znižuje riziko prírastku na váhe.   

3

PREVENCIA PREDČASNÉHO STARNUTIA MOZGU A STRATY PAMÄTI

Orechy zlepšujú kognitívne funkcie, náladu, pamäť, koncentráciu a podporujú správne fungovanie mozgu.   

4

PREVENCIA CUKROVKY A LEPŠIE ZVLÁDANIE CUKROVKY

Orechy majú antidiabetický účinok a podľa výskumov o 13 % znižujú riziko vzniku cukrovky.   

5

PREVENCIA ZHORŠENIA ZRAKU

Podľa výskumov pravidelná konzumácia orechov o 35 % znižuje riziko makulárnej degenerácie zraku.   

6

PREVENCIA RAKOVINY A ONKOLOGICKÝCH CHORÔB

Orechy majú antirakovinový účinok a podľa výskumov o 15 % znižujú riziko.   

7

PREVENCIA NARUŠENIA PRIAZNIVEJ ČREVNEJ MIKROBIOTY

Orechy majú silný prebiotický efekt a podporujú rast a funkciu prospešných črevných baktéri.   

8

PREVENCIA DLHODOBÝCH CHORÔB

Orechy majú anti-aging, antisklerotický, antidiabetický, antioxidačný, prebiotický, protirakovinový a protizápalový účinok.   

9

PREVENCIA VZNIKU DEPRESIÍ

Podľa výskumov pravidelná konzumácia orechov znižuje riziko vzniku depresií.

Čerstvosť je najdôležitejšia.
Sušené ovocie a orechy balíme ručne tesne pred expedíciou, aby ste získali najvyššiu kvalitu.

Oxidácia.


Sušené ovocie a orechy podliehajú oxidatívnym procesom. Oxidácia je vyvolaná svetlom, vzduchom, stykom s kovmi a teplotou. Pri oxidácii sa stráca prirodzená chuť, vôňa, vitamíny a minerály.

Správne skladovanie.


Správne skladovanie a spracovanie zabraňuje oxidácii. Ovocie a orechy skladujeme pri nízkych teplotách, v tmavých a suchých priestoroch. Balíme ručne tesne pred expedíciou.

Certifikovaná kvalita.


Používame najmodernejšiu technológiu a certifikované postupy. Sme držiteľmi certifikátov IFS Food, IFS Broker, BRC a Eko Bio.

 
Copyright © 2018 Vetter Slovakia, spol. s r.o. Všetky práva vyhradené. Grafický návrh: CODES CREATIVE, s.r.o. Stránku vytvoril a prevádzkuje OPTIMAT.SK, s.r.o.